Hlavní obsah

GLOSA: Superstar se vrátila. Zbytečně

Novinky, Stanislav Dvořák

Přestože soutěž Superstar v západních zemích dávno odezněla a ani v ČR už nikdo s napětím neočekával další ročník, vrátila se. Tentokrát má pořad česko-slovenský rozměr a jeho první díl připomněl staré časy plné hudebního zoufalství.

Článek

Porotkyně Dara Rolins prý očekává, že se objeví nová hvězda. Co jí k tomuto dojmu vede, netuším. Nikdo ze Superstar se žádnou hvězdou nestal, náběh k tomu měla jen Aneta Langerová, ale zájem o ni po letech prudce poklesl.

Pravděpodobnost, že se tímto způsobem najde nový Dan Bárta, se rovná téměř nule. Superstar spíše zase zaplní muzikály béčkovými zpěváčky.

Celý úvodní pořad byl založen na tom, že se cynicky vysmíval netalentovaným polobláznům, kteří touží po pěti minutách slávy. Peprné vulgarismy z úst poroty seděly bohužel přesně a o posunu společenských norem svědčí i to, že porotkyně Marta Jandová vyprávěla před televizními kamerami o svém menstruačním cyklu. Tak jsme se dozvěděli věci, které jsme možná ani vědět nechtěli. Co přijde příště? Fekální humor?

Reklama

Výběr článků

Načítám