Hlavní obsah

Už se připravuje pokračování trháku G. I. Joe

Právo, Jaroslav Špulák

Viceprezident filmové společnosti Paramount Pictures Rob Moore americkému deníku Los Angeles Times v úterý potvrdil, že se momentálně chystá realizace druhého dílu akčního sci-fi filmu G. I. Joe: The Rise Of Cobra.

Článek

Důvodem je mimořádný komerční úspěch, který film režiséra Stephena Sommerse zaznamenal již během debutového víkendu v severoamerických kinech.

Účast může odmítnout režisér

Premiéru měl první díl teprve 7. srpna, ale na své finanční konto si během následujících tří dnů připsal slušných 56,2 miliónu dolarů. Na základě uměleckých smluv, které herci podepsali před začátkem natáčení, musí představitelé hlavních rolí z prvního dílu účinkovat i v pokračování.

Týká se to mj. i české modelky Karolíny Kurkové, která ve snímku ztvárnila menší němou roli, Christophera Ecclestonea, Channinga Tatuma, Marlona Wayanse nebo Rachel Nicholsové.

Účast ale může odmítnout režisér Sommers, který takto postavenou smlouvu nemá. V českých kinech se film premiérově objeví dnes.

Reklama

Související témata:

Související články

Premiéry - G. I. Joe a Klíček

Tento týden vstupuje do kin české drama Klíček, které chce připomenout hrůzy komunistického režimu padesátých let. Dále má premiéru americký akční film G.I....

Výběr článků

Načítám