Hlavní obsah

Sam Raimi zfilmuje slavnou počítačovou hru Warcraft

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Sam Raimi podepsal smlouvu na film Warcraft, inspirovaný jednou z nejslavnějších fantasy her World of Warcraft. Na financování se budou podílet filmové společnosti Legendary Pictures a Warner Bros. i vydavatel her Blizzard Entertainment, uvedl server Variety.

Článek

S režisérem Raimim má spolupracovat producent Temného rytíře Charles Roven. Nejprve ale musí Raimi dokončit čtvrtý díl Spider Mana.

The Warcraft se stal od svého uvedení v roce 1994 legendou ve světě počítačových her a zájem podle Variety stále neutichá. Poslední datadisk nazvaný Wrath of the Lich King se prodával velmi dobře, za první měsíc po vydání hráčí koupili 4 milióny legálních kopií.

"Warcraft je v jádru fantastický akcí nabitý příběh," míní Raimi. Padesátiletý americký režisér proslul v oblasti pokleslých žánrů, zejména hororů a akčních thrillerů. V 80. letech natočil např. snímky The Evil Dead a Evil Dead 2, v poslední době má na kontě několik komerčně úspěšných snímků, především tři díly Spider Mana a horor Stáhni mě do pekla.

Reklama

Výběr článků

Načítám