Hlavní obsah

Madonna složila na koncertě poctu Jacksonovi

Londýn
Aktualizováno

Americká zpěvačka Madonna v sobotu v londýnské O2 areně v rámci svého koncertního turné Sticky & Sweet vzdala hold zesnulému králi popu Michaelu Jacksonovi.

Článek

Madonna vystoupila ve stejné hale, kde měl Jackson 13. července zahájit sérii 50 koncertů, jež měly být jeho návratem na koncertní pódia.

Když Madonna zpívala hit Holiday, objevil se v pozadí obraz mladého Michaela Jacksona. Pak se na pódiu vedle Madonny objevil tanečník, který měl po vzoru Michaela Jacksona na sobě klobouk, černé třpytivé sako, bílé tričko, bílou rukavici a bílé ponožky.

Tanečník v choreografii na hudbu k Jacksonově písni Wanna Be Starting Something uplatnil typické prvky Jacksonova pohybu včetně slavné moonwalk.

Tanečník v choreografii na hudbu k Jacksonově písni Wanna Be Starting Something uplatnil typické prvky Jacksonova pohybu včetně slavné moonwalk.

Madonna o Jacksonovi mluvila jako o "jednom z největších umělců, jaké kdy svět poznal" a tanečníkovo vystoupení ukončila zvoláním „ať žije král".

Ohromný zájem o lístky na pohřeb

O 8750 lístků na pohřeb krále popu projevilo zájem 1,6 miliónů fanoušků. Tolik se jich registrovalo na internetové adrese a doufají, že budou mezi vylosovanými. V neděli byla další registrace zastavena. Večer budou zveřejněna jména fanoušků, kteří se pohřbu zúčastní. Pohřeb bude mít dvě části, po veřejném bude následovat rodinné rozloučení. Zatím není ani známo, kde bude tělo pohřbeno. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám