Hlavní obsah

Jacksonovo tělo bude vystaveno v Neverlandu, v neděli bude pohřben

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Tělo popové legendy Michaela Jacksona bude ve čtvrtek převezeno na jeho ranč Neverland v Kalifornii. V pátek se s ním budou moci rozloučit lidé, rakev bude otevřená. V neděli bude tělo popového krále pohřbeno. Uvedla to stanice CNN.

Foto: Files, Reuters

Michael Jackson

Článek

Pohřbu se zúčastní jen rodinní příslušníci. Zda tělo spočine v areálu ranče, není zatím jasné. Další možností je, že tělo spočine v rodném městě Gary ve státě Indiana, odkud rodina pochází. Zastupitelé města o to požádali rodinu.

"Starosta je v kontaktu s rodinou Jacksonových, sdělil jim, že město má zájem být součástí historie této rodiny. Zatím nám to ale nepotvrdili," sdělila mluvčí města Lalosa Burnsová.

Jackson zemřel minulý čtvrtek ve věku 50 let po zástavě srdce, důvody jeho smrti zatím nejsou jasné. Doma měl velké množství léků, které zřejmě před plánovanými koncerty užíval. Sérii vystoupení plánoval od poloviny července v Londýně.

Lidé, kteří si vstupenky koupili, dostanou peníze zpátky, i když pro pořádající agenturu to bude finanční katastrofa.

Reklama

Výběr článků

Načítám