Hlavní obsah

Limp Bizkit zahrají ve čtvrtek v Praze v nejsilnější sestavě

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

„Tohle není sraz starých přátel. Není to ani turné k vydělání peněz. Je to náš návrat,“ prohlásil k současným aktivitám americké numetalové skupiny Limp Bizkit její zpěvák Fred Durst. Takto odhodlanou ji přiveze ve čvrtek 18. června večer do pražské O2 Areny, kde její koncert začne po dvacáté hodině.

Foto: Profimedia.cz

Fred Durst, frontman Limp Bizkit

Článek

Limp Bizkit nejenže absolvují evropské turné, jehož součástí jsou zastávky na festivalech i samostatných koncertech, ale odtajnili také přípravu nového alba, nástupce dosud poslední studiové desky The Unquestionable Truth (Part 1) z roku 2005. Vyjít by mělo do konce letošního roku.

„Shromažďujeme demosnímky a chystáme se nahrávat. Mám tušení, že vznikne zatraceně dobrý počin,“ říká Durst. Podle stanice BBC odstartoval comeback Limp Bizkit únorový návrat kytaristy Wese Borlanda do sestavy. Kdyby se nevrátil, kapela by zřejmě dále mlčela.

„Bereme tenhle comeback trochu s rezervou a současně s nadšením. Nikdy bychom před Wesem nezavřeli dveře, je pro nás něco jako bratr,“ dodává Durst. „Prožitá nervozita se na nové desce nesporně projeví.“

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám