Hlavní obsah

Seriál Patricka Swayzeho podle neoficiálních zdrojů končí, sotva začal

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký herec Patrick Swayze prožívá zatím své nejhorší období. Přestože se mu podle některých zdrojů dařilo bojovat s vážnou nemocí (podle jiných umírá), jeho kariéra se podle filmových serverů hroutí. Nový seriál Beast čelí zrušení, sotva začal.

Foto: Mario Anzuoni/Files , Reuters

Patrick Swayze

Článek

V seriálu Beast hraje Swayze hlavní roli drsňáka Charlese Barkera, agenta FBI. Během loňského roku dokázal natáčet první díly, přestože se léčil s rakovinou, a prý se chystá na další sezónu. Jenže podle některých zahraničních serverů už není schopen pracovat.

Podle neoficiálních zdrojů se vedení společnosti A chystá seriál zrušit. Ani mluvčí A to přímo nevyloučil, uvedl jen, že "oficiální rozhodnutí ještě nepadlo".

Herec trpí rakovinou slinivky. Podle některých zdrojů se rakovina rozšířila a herec už odmítl další léčbu a rozloučil se s nejbližšími. V tomto stádiu prý nemoc nelze vyléčit.

Swayze hrál v mnoha filmech, z nichž většina upadla v zapomnění. Legendou se stal hudební film Hříšný tanec z roku 1987, který dodnes úspěšně reprízují všechny televize a navíc podle něj vzniknul divadelní muzikál, který se hrál v Americe i Evropě. Do ČR zatím nedorazil.

Reklama

Výběr článků

Načítám