Hlavní obsah

První film Christiny Aguilery bude tak trochu o ní

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná popová zpěvačka Christina Aguilera, kterou znají i čeští fanoušci z koncertu v nabité Sazka Aréně, se vrhla na film. Jejím prvním pokusem je muzikálový snímek a jmenuje se Burlesque.

Článek

Burlesque (burleska, fraška) bude podle serveru Variety muzikál ze současnosti, jehož režie se ujal  Steven Antin. Ve spolupráci se Susannah Grantovou, která napsala slavný film Erin Brockovichová, vytvořil i scénář.

Christina Aguilera bude hrát tak trochu sama sebe. Hlavní postava je "ambiciózní holka z malého města, která disponuje skvělým hlasem a dobude Los Angeles". Tam najde kariéru a samozřejmě i  lásku v jednom hudebním klubu.

Ve stopách Beyoncé

Obsazování slavných zpěvaček do hollywoodských filmů je běžnou praxí a současnou rekordmankou v tomto oboru je R & B diva Beyoncé, která nedávno vystupovala v Praze. V Hollywoodu si rozjela úspěšnou vedlejší kariéru a objevila se ve snímících Obsessed, Cadillac Records, Dreamgirls, Růžový panter, Wow Wow Wubbzy (seriál), Móda a rock, Pokušení, Austin Powers - Goldmember, Carmen: hip-hopera a mnoha dalších.

Naopak Aguilera kupodivu nikdy v ničem nehrála. Jako popová hvězda ovšem vystupuje na největších stadiónech světa a prodala podle serveru Variety asi 25 miliónů desek. Šéf filmového studia Screen Gems Clint Culpepper je ze zpěvačky nadšený. "Je to strašně skvělé, protože když se tenhle projekt psal, mysleli jsme už na ni," uvedl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám