Hlavní obsah

Pet Shop Boys se zlobí na Kylie Minoque

Právo, ČTK, Jaroslva Špulák

Britská dvojice Pet Shop Boys tvrdí, že už nikdy nebude spolupracovat s australskou zpěvačkou Kylie Minogue. Rozzlobila ji skutečnost, že v době, kdy se vokalistka vracela po překonání vážné nemoci na pódia a chystala desku X, nabídla ji nějaké skladby. Kylie na to ovšem nereagovala.

Foto: Archiv, Právo

Australská zpěvačka Kylie Minogue

Článek

„Vůbec se nám neozvala,“ konstatuje nazlobený Neil Tennant. „Mám dojem, že každý skladatel v Londýně napsal na její poslední desku aspoň jednu písničku. Když jsme byli na turné, dva vokalisté z našeho doprovodu jí rovněž poslali nabídku, těm ovšem neodpověděla také.“ Jeho kolega Chris Lowe kategoricky uzavírá: „Už nikdy jí žádnou spolupráci nenabídneme.“

Čtyřicetiletá zpěvačka se hudbě věnuje víc než dvě desítky let a dnes patří k neslavnějším hvězdám populární hudby. V Británii začala být původně známá jako herečka, protože se 80. letech objevila v seriálu Sousedé. Později se ale začala věnovat hudbě a první desku natočila roku 1987. Mezi její hity patří Can't Get You Out Of My Head nebo Spinning Around.

Roku 2005 u ní lékaři objevili rakovinu prsu, ale po operaci a léčbě se už následující rok dokázala znovu na pódia vrátit. V polovině letošního května vystoupila v Praze, která byla jednou ze zastávek jejího evropského turné.

Reklama

Související témata:

Související články

Nová CD - remixy Kylie Minogue i Grave Digger

Nový rok rozjela Kylie Minogue, která připravila zbrusu nové remixové album Boombox. Dále vycházejí metalisté Grave Digger a album k sedmdesátému výročí...

Výběr článků

Načítám