Hlavní obsah

Muž se ze strachu před policisty pokusil oběsit

Právo, pab
KUNDRATICE

Dramatický konec měl v neděli večer v Kundraticích na Tachovsku střet policistů s 23letým mužem podezřelým z trestné činnosti. Ten se ze strachu před strážci zákona pokusil oběsit.

Článek

"Muž se zřejmě vloupal do rekreačního objektu. Když to zjistili sousedé, zavolali na místo policejní hlídku. Policisté vnikli do domu, přičemž muž vylezl na půdu, kde se zabarikádoval a nechtěl je k sobě pustit. Když policisté uslyšeli ránu, vyrazili vstupní poklop na půdu, kde muž s hlavou v oprátce visel," řekl tachovský policejní ředitel Jaromír Kníže.

Policisté ho okamžitě odřízli a poskytli první pomoc, pak přijela záchranná služba. Podle mluvčího krajské záchranky Miroslava Bukovjana byl muž ve vážném stavu převezen do plzeňské nemocnice. Podle neoficiálních informací je pravděpodobný zloděj mimo ohrožení života.

Podle Knížete zatím není jasné, co muž v cizím domě pohledával. Pravděpodobně tam chtěl něco ukrást, ale byl vyrušen policisty."Zahájili jsme šetření pro podezření z trestného činu porušování domovní svobody," dodal Kníže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám