Hlavní obsah

Řidič zemřel u svého kamiónu na dálnici D1

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Mrtvolu muže nalezl ve středu odpoledne čtyřiatřicetiletý muž z Olomouce na Přerovsku, na 308. kilometru dálnice D1 ve směru na Ostravu. Právo o tom ve čtvrtek informoval policejní mluvčí František Kořínek.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Tělo leželo v odbočovacím pruhu vedle soupravy nákladního automobilu s návěsem. Provedeným šetřením policisté zjistili, že se jedná o devětapadesátiletého muže, který byl řidičem uvedeného kamiónu,“ uvedl mluvčí.

Vyšetřování podle něj nezjistilo známky toho, že by se mohlo jednat o oběť dopravní nehody.

„Přivolaný lékař na těle nezjistil známky cizího zavinění. Z důvodu řádného objasnění příčiny úmrtí policisté ve věci nařídili soudní pitvu,“ konstatoval Kořínek.

Objevili další tělo

Téhož dne odpoledne bylo nalezeno tělo muže bez známek života také v oploceném areálu v současnosti nevyužívaného objektu v centru Přerova.

„Policisté zjistili, že zemřelým je pětatřicetiletý muž bez domova. Ohledáním místa činu ani ohledáním těla nebyly zjištěny známky cizího zavinění. Ve věci byla nařízena zdravotní pitva,“ dodal policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám