Hlavní obsah

Kamera na palubní desce natočila střet aut na Karlovarsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Srážku dvou aut zachytila kamera o víkendu na Karlovarsku. Řidička citroenu dostala smyk a vjela do protisměru, kde se srazila s volvem. Sanitky do nemocnice převezly celkem sedm lidí, zranění by neměla být vážná.

BEZ KOMENTÁŘE: Střet aut v protisměru natočila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala v sobotu na silnici mezi obcemi Stráž nad Ohří a Boč. „Šestačtyřicetiletá řidička při projíždění zatáčky, kde byla mokrá vozovka, zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy, přičemž uvedla vozidlo do smyku. S tím pak přejela do protisměru, kde se srazila s protijedoucím autem,“ uvedla mluvčí policie Zuzana Týřová.

Foto: Policie ČR

Střet aut na kluzké silnici

Z auta řidičky při nárazu vyletěl motor do svodidel, která také poškodil. Do nemocnice muselo kromě dvou lidí z citroenu, který nehodu zavinil, také pět osob z volva. Jejich zranění nejsou vážná. Škodu policisté odhadli na 300 tisíc korun. Nehodu zachytila kamera umístěná na palubní desce řidiče volva.

Foto: Policie ČR

Střet aut na kluzké silnici

„V místě dopravní nehody, v zatáčkách podél řeky Ohře, často dochází v tomto sychravém počasí k dopravním nehodám. Upozorňujeme řidiče, aby v těchto místech snížili rychlost a zvýšili opatrnost, a to z důvodu kluzké vozovky, která podél řeky namrzá,“ varovala Týřová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám