Hlavní obsah

Pes pokousal na Mladoboleslavsku čtyřleté dítě

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Ke čtyřletému pokousanému chlapci vzlétl v pondělí v noci vrtulník záchranné služby na Mladoboleslavsko. S poraněným obličejem ho poté převezl do nemocnice v Praze.

BEZ KOMENTÁŘE: Pes pokousal na Mladoboleslavsku dítěVideo: Novinky

 
Článek

Policie přijela oznámení o zranění dítěte kolem 22.30 hod. z obce Vlčí Pole u Dolního Bousova. „Stafordšírský bulteriér v obci za přítomnosti rodičů a jejich přátel pokousal dítě, které muselo být záchrannou službou převezeno do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí policie Lenka Sikorová.

„K případu vyjela sanitka a vzlétl také vrtulník. Dítě utrpělo poranění v obličeji a bylo převezeno do pražské nemocnice na Vinohradech,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Podle informací Novinek byl na místě při vyšetřování případu velký zmatek a rodiče s policisty příliš nespolupracovali. O právní kvalifikaci činu zatím nebylo rozhodnuto.

Reklama

Výběr článků

Načítám