Hlavní obsah

Dálnice D1 u Brna stojí, po nehodě čtyř kamiónů dva mrtví

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Dálnici D1 z Brna na Vyškov uzavřela v pondělí hromadná nehoda. Na 203. kilometru u Šlapanic se srazilo několik aut. Mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška potvrdil, že na místě zemřeli dva řidiči.

Hromadná nehoda uzavřela D1Video: Petr Kozelka, Právo

 
Článek

Podle informací hasičů havarovaly čtyři kamióny, přičemž jeden z nich prorazil středová svodidla a zasahuje i do směru na Brno. Proto je i v tomto směru doprava omezena.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Nehoda na dálnici D1

„Jsou tu čtyři havarované kamióny, dva řidiči při nehodě zemřeli, jeden byl zraněný. Na místě zasahoval i vrtulník záchranné služby. Tvoří se dlouhé kolony z obou směrů. Dálnice bude rozhodně ve směru na Vyškov uzavřena nejméně do poledne. Policisté musí nehodu vyšetřit a potom je nutné odklidit trosky,“ konstatoval Mikoška.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Nehoda na dálnici D1

Podle reportéra Práva, který je u místa nehody, se tam vytvořily až pětikilometrové kolony. Přijela již specializovaná firma, která bude odstraňovat havarované kamióny. Omezení na dálnici lze očekávat nejméně do 18. hodiny.

Příčiny nehody zatím nejsou jasné, policisté kolizi vyšetřují. Objízdná trasa vede po staré brněnské silnici, kde ale řidiči mohou očekávat také kolony.

Foto: Mapy.cz s použitím http://dopravniinfo.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám