Hlavní obsah

V případu prvomájové vraždy na Písecku hledá policie svědky

– Písek
Novinky, Lukáš Silný

Jihočeská policie vyšetřuje prvomájovou vraždu ženy z Myšence na Písecku. Sedmačtyřicetiletá žena šla v pátek ráno venčit své tři psy a už se nevrátila. Její tělo bylo objeveno večer. Policisté nyní hledají případné svědky. V neděli o tom informoval mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Foto: Policie ČR

Místo nálezu těla

Článek

„Žena byla nalezena v pátek večer mrtvá poblíž řeky Blanice za obcí Klokočín,“ informoval policejní mluvčí.

Kriminalisté v souvislosti s vraždou intenzivně pátrají po případných svědcích události. „Obracejí se především na místní občany a návštěvníky okolních obcí, také řidiče, cyklisty i turisty, kteří se mohli pohybovat v okolí obcí Myšenec, Maletice, Klokočín a Skály,“ upřesnil Matzner.

Foto: Policie ČR

Místo nálezu těla

Žena se v okolí řeky Blanice pohybovala se svými třemi psy v pátek mezi sedmou a desátou hodinou ranní. „Každý kdo ženu viděl, potkal, nebo si všiml třech pobíhajících psů rasy basenji, nebo kdo se dopoledne v těchto místech pohyboval, ať kontaktuje policisty na lince 158,“ apeloval mluvčí s tím, že každá maličkost může být pro policisty důležitá.

Foto: Mapy.cz

Místo nálezu těla

Policisté zároveň nevyloučili, že se žena mohla pohybovat i s další osobou.

Zavražděná byla střední postavy, měla kratší tmavé vlnité vlasy a dioptrické brýle. Na sobě měla hnědé kalhoty, kotníčkové boty a výrazně červené tričko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám