Hlavní obsah

Kvůli vraždě seniora v Letňanech pátrá policie po třech mladých dívkách

Novinky, lsi
Praha

V souvislosti s vraždou dvaasedmdesátiletého seniora pátrá policie po třech mladých dívkách. Z jakého důvodu policisté po dívkách pátrají, není jasné. Vraždu vyšetřují policisté od pondělního večera.

Foto: Policie ČR

Zleva Andrea Hlaváčová, Pavlína Kuklová a Andrea Hrubá

Článek

Policie na svých internetových stránkách zveřejnila, že v souvislosti s případem pátrá po šestnáctileté Andree Hlaváčové, sedmnáctileté Pavlíně Kuklové a osmnáctileté Andree Hrubé.

„V současné době nemohu sdělit, v jaké souvislosti policie po dívkách pátrá, neboť o tom zatím sám nemám žádné informace,“ řekl na dotaz Novinek mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Podle něj je celý případ v rukách pražských vyšetřovatelů, kteří doposud neposkytli žádné další informace týkající se vyšetřování.

S policisty odjel mladý muž

Vraždu vyšetřují policisté od pondělního večera, poté co v bytě v Bukovecké ulici nalezli hasiči mrtvého seniora. Co bylo přesnou příčinou jeho smrti, objasní až nařízená soudní pitva.

Podle informací Novinek s policisty z místa činu odjel mladý muž. Zda se jedná o příbuzného či pachatele, není zatím jasné. „Bližší informace k případu prozatím nebudeme z taktických důvodů uvolňovat,“ řekla Novinkám v úterý ráno policejní mluvčí Jana Rösslerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Vražda v pražských LetňanechVideo: Novinky

Podle ní už vyšetřovatel zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy, za což pachateli hrozí až osmnáctiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám