Hlavní obsah

Opel uvízl uprostřed jezu, po řidiči se slehla zem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strakonice

Dosud neznámý řidič Opelu Astra skončil v úterý svou jízdu v jezu na řece Volyňce na Strakonicku. Co na místě dělal, není dosud jasné. Registrační značka na autě patřila jinému vozidlu.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Řidič zaparkoval auto na brodě v řece Volyňce.

Článek

„Dopravní nehoda se stala tak, že neznámý řidič u obce Strunkovice nad Volyňkou při jízdě po účelové komunikaci k brodu vjel do řeky, kde havaroval. Po příjezdu policie na místo nehody se ve vozidle ani v jeho těsné blízkosti nikdo nenacházel,“ informovala Novinky mluvčí policie Jaromíra Nováková.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Řidič zaparkoval auto na brodě v řece Volyňce.

K řece tak museli vyrazit hasiči i s jeřábem. „Auto bylo prázdné a nevytékaly z něj žádné provozní kapaliny. Pomocí jeřábu bylo auto vytaženo na vozovku. Tam jej hasiči následně pomohli naložit na vůz odtahové služby,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči auto a svědcích nehody, kteří mohou své informace předat na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám