Hlavní obsah

Diabetika v bezvědomí zloděj okradl dvakrát, jednou vzal tašku, pak ho ještě prohledal

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Případ neuvěřitelného hyenismu vyšetřuje policie ve Frýdku-Místku. Zloděj okradl těžce nemocného třiasedmdesátiletého muže, který dostal záchvat a zůstal ležet v podchodu v bezvědomí. Policii se podařilo pachatele vypátrat díky perfektní spolupráci s městskou policií a díky nainstalovanému kamerovému systému.

Zloděj dvakrát okradl diabetika v bezvědomí Video: Policie ČR

 
Článek

Událost se stala v neděli, kdy senior dostal diabetický záchvat a zůstal ležet v bezvědomí.

„U ležícího cukrovkáře se zastavil sedmatřicetiletý muž z Frýdku-Místku. Jeho úmysly však byly nekalé. Aniž by nemocnému poskytl potřebnou pomoc, pouze vzal ze země mužovu tašku a utekl. Zarážející na případu je ta skutečnost, že se po chvilce zloděj na místo vrátil a bezbranného muže prohledal, zdali nemá u sebe ještě nějaké peníze,“ uvedl mluvčí policie Vlastimil Starzyk.

Chladnokrevnou krádeží si přitom zloděj přišel pouze na několik desítek korun.

„Nakonec se podařilo tohoto zloděje a lidského supa v jedné osobě během necelých osmačtyřiceti hodin dopadnout,“ dodal Starzyk. Obviněnému nyní hrozí za krádež a neposkytnutí pomoci až dva roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám