Hlavní obsah

Násilník z Hostivaře opět udeřil, pokusil se znásilnit další čtyři dívky

– Praha

Násilník atletické postavy opět udeřil v jihovýchodní části Prahy, a to dokonce čtyřikrát. Muž, o kterém už policie několikrát informovala v souvislosti s pokusy o znásilnění, přepadává především mladé dívky.

Foto: Policie ČR

Identikity vypadají na první pohled rozdílně, ale při sestavování se poškozené shodly na tvaru nosu, úst a tváře.

Článek

„V tuto chvíli evidujeme další čtyři případy a detektivové krajského ředitelství, kteří si případ od kolegů z obvodního ředitelství převzali, zjistili, že je má na svědomí s největší pravděpodobností jeden a tentýž pachatel,“ informoval v pátek mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Násilník si vybírá dívky okolo 20 let a útočí v odpoledních a večerních hodinách. Pohybuje se v okolí metra Skalka, vlakových nádraží Hostivař a Uhříněves, v oblasti Zahradního města, Chodova a Hostivaře. Dívky přepadává zezadu, kdy je chytí jednou rukou kolem hrudníku nebo úst, a druhou rukou sahá na prsa a genitálie.

Kromě čtyř nových případů má muž na svědomí dvě přepadení v Hostivaři v polovině října, kdy se mu obě ženy ubránily. [celá zpráva]

Muž je ve věku 25–30 let štíhlé atletické postavy a vysoký okolo 175 centimetrů. Má krátké tmavší vlasy, které jsou spíše neupravené, světlejší oči a většinou mívá krátké neupravené vousy. Oblečený byl do světlé bundy se zeleným odstínem a na hlavě měl kapuci od tmavé mikiny. Kolem krku nosí volně omotaný šátek, na sobě tmavé kalhoty a tmavou sportovní obuv. Na zádech nosí tmavý batoh a mluví česky bez přízvuku.

Informace o totožnosti útočníka přijme nejen linka 158, ale i kriminalisté na telefonním čísle 731553140.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám