Hlavní obsah

Pirát se u Dobřenic srazil s vlakem a ujel

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobřenice (Královehradecko)

Policie z královéhradeckého okresu pátrá po řidiči, který se v sobotu dopoledne na železničním přejezdu u obce Dobřenice srazil s projíždějícím vlakem a po kolizi ujel.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič osobního vozidla s největší pravděpodobností nerespektoval výstražná znamení a vjel na přejezd v okamžiku, kdy byla silnice uzavírána závorami. Přední částí auta se s vlakem střetl,“ oznámila Právu tisková mluvčí hradeckého policejního ředitelství Ivana Ježková.

K této nehodě, která se obešla bez zranění, okamžitě vyjely všechny složky IZS a vzlétl i vrtulník. Když se strojvedoucímu podařilo vlak zastavit, zjistil, že řidič z místa nehody ujel.

„Policisté žádají občany, pokud by mohli poskytnout jakékoliv informace o autě tmavší barvy, pravděpodobně značky Audi, které s poškozenou přední částí projíždělo kolem půl deváté přes Dobřenice, aby tak učinili na linku 158,“ doplnila Ježková.

Reklama

Výběr článků

Načítám