Hlavní obsah

Sebevrah ke své smůle zaútočil na vicemistra Evropy v thajském boxu

– Brno
Právo, Petr Kozelka

Dramatické chvilky si ve čtvrtek večer prožila posádky sanitky, která vyjížděla k případu pokusu o sebevraždu do Körnerovy ulice v Brně. Celý případ začal tím, že se šestatřicetiletý muž rozhodl ukončit svůj život skokem z okna z třetího poschodí. Jenže přitom okno rozbil a na ruce se silně pořezal o střepy.

Článek

Když se mu přivolaní záchranáři snažili pomoci, popadl pořezaný muž kuchyňský nůž, uprostřed pokoje zaujal bojové postavení a začal jím šermovat proti zdravotníkům. Ti se s agresivním mužem rozhodně nechtěli dostat do potyčky, a tak si na pomoc zavolali hlídku strážníků.

Vybral si špatného soupeře

Když neúspěšný sebevrah spatřil uniformy, bojový zápal jej na chvíli opustil a dovolil lékaři, aby ho ošetřil. Jenže po chvilce oddechu se jeho agresivita začala znovu stupňovat. Hlídce oznámil, že je slovutným mistrem bojových umění a že pro něj není žádnou překážkou strážníky zlikvidovat.

Aby dodal svým slovům váhu, začal se rozcvičovat jako boxer před zápasem a pokusil se pěstí trefit do obličeje jednoho ze strážníků. Ke své smůle si však zrovna vybral bývalého vicemistra Evropy v thajském boxu v těžké váze. Ten jeho útok lehce odrazil, a než se agresor nadál, měl na rukou pouta a byl na cestě do psychiatrické léčebny.

Reklama

Výběr článků

Načítám