Hlavní obsah

Upadlý motor ochromil dopravu v Praze, nehoda zastavila magistrálu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Praha v úterý opět zažila dopravní kolaps. Důvodem je dopravní nehoda, která se stala po půl třetí na ulici 5. května směrem do centra, auta stála 200 metrů před Vrchním soudem. V 17 hodin byla doprava obnovena. Průjezd k Nuselskému mostu byl zcela uzavřen dvě a půl hodiny, policie dopravu odkláněla. Podle policie havarovalo několik vozidel, z jednoho dokonce vypadl motor.

Článek

V 17 hodin byl průjezd obnoven. Několikakilometrové kolony se začaly pomalu rozjíždět.

Policisté přijali hlášení o nehodě krátce po půl třetí odpoledne. „Máme hlášenou nehodu čtyř vozidel. Museli jsme zastavit dopravu směrem do centra a provoz odklonit po vedlejších silnicích,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Podle policistů dokonce jednomu z vozidel uletěl při karambolu motor, který další vozy poškodil. Na silnici se také vylil olej. „Policie odklání dopravu z 5. května ulicemi Na strži, Na Pankráci, Hrdinů, Lounských, Táborskou a zpět na 5. května,“ doplnila mluvčí policie.

Před nehodou se vytvořila dlouhá kolona vozidel. Kvůli přerušení provozu na páteřní komunikaci očekávají policisté dopravní problémy i na dalších místech metropole, zejména v okolí magistrály. Dopravní situaci monitoruje také vrtulník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám