Hlavní obsah

Po technoparty na Opavsku našli mrtvého mladíka

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Čtyřdenní legální technoparty, která se uskutečnila o víkendu v rekreačním areálu Hadinka u Klokočova na Opavsku, skončila tragicky. Záchranáři tam našli v neděli večer, už po skončení taneční akce, mrtvého mladého muže. Příčina úmrtí je zatím nejasná, velkou roli ale zřejmě hrály drogy.

Foto: Jarolsav Ožana, ČTK

Legální technoparty na Opavsku se účastnilo několik tisíc lidí

Článek

„V neděli po dvacáté hodině oznámila rozrušená žena operačnímu středisku, že v prostorách, kde se konala technoparty, nalezli člověka, který leží na zemi a nereaguje. Operátorce záchranné služby volající sdělila, že jde o muže, u něhož nemohou nahmatat pulz a pacient nedýchá,“ řekl mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

Tradiční akce na Hadince se díky pěknému počasí zúčastnilo několik tisíc lidí. [celá zpráva]

Na místo okamžitě vyjela sanitka, lékař ale u devatenáctiletého muže mohl pouze konstatovat smrt. „Na pacientovi nebyla patrná žádná vnější poranění, příčinu úmrtí však určí až pitva. Záchranná služba o případu informovala policii,“ dodal Humpl s tím, že zatím není jasné, jakou roli při úmrtí hrály drogy. Nicméně dodal, že záchranka během víkendu na technopatry vyjížděla celkem jedenáctkrát, často právě kvůli pomoci lidem, kteří se předávkovali drogami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám