Hlavní obsah

Vesničané si spletli sexuální hračku s andělem z nebes

Za dar z nebes považovali vesničani z indonéského ostrova Bangaii figurínu, kterou jeden místní rybář vylovil z moře. Z postavy s jemným obličejem byl tak unesený, že ji vzal domů, kde s ní jeho matka zacházela jako s člověkem a oblékala ji každý den do jiných šatů. Rychle se začala šířit zvěst o nebeském zjevení.

Foto: AFP PHOTO / INDONESIAN POLICE, Profimedia.cz

Nafukovací panna, kterou indonéští vesničané považovali za anděla z nebes, dostala od vesničanů i oblečení.

Článek

„Anděl“ bydlel u rybáře a většinu času trávil usazený na židli, aby mohl přijímat prosebníky, napsala agentura AFP. Občas ho jeho zachránce vyvezl na výlet na oceán. Protože byla figurína objevena jen několik dní po zatmění Slunce, což je v převážně muslimské Indonésii pokládáno za spirituální znamení, začali lidé věřit, že je potkal zázrak.

Podle BBC se začaly šířit zvěsti, že když „anděla našli“, tak plakal. Podivný nález a spekulace kolem něj dokonce spustily policejní vyšetřování. Policisté se totiž báli, jak by lidé reagovali na zprávy v médiích o „padlém andělovi“, a chtěli se na záležitost podívat zblízka.

Foto: AFP PHOTO / INDONESIAN POLICE, Profimedia.cz

Nafukovací panna, kterou indonéští vesničané považovali za anděla z nebes

Když se ale vyšetřovatelé objevili na místě, aby šířící se zvěsti prověřili, ukázalo se, že „anděl z nebes“ je ve skutečnosti sexuální hračka v podobě gumové panny. A zkonfiskovali ji.

„Nemají tam internet, a tak netušili, co vlastně našli,“ poznamenal jeden z policistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám