Hlavní obsah

Žena čekala na autobus. Najednou ji srazila pneumatika

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čína

Jedenaosmdesátiletá Číňanka skončila v nemocnici poté, co ji na autobusové zastávce srazila k zemi dvojitá pneumatika, která uletěla z nákladního vozu. Další tři lidé před valícím se kolosem stačili uskočit, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ženu čekající na autobus smetla pneumatikaVideo: Reuters

 
Článek

Ke kuriózní nehodě, kterou zachytila bezpečnostní kamera, došlo 12. května v autonomní oblasti Kuang-si Čuang na jihu země. Na záběrech jsou vidět lidé čekající na autobus, na které se z ničeho nic začalo velkou rychlostí řítit obří kolo.

Dvě ženy a jeden muž se střetu vyhnuli, starší žena však uhnout nestihla a po nárazu upadla na zem. Nyní je v nemocnici na pozorování.

Podle dosavadního šetření se pneumatika uvolnila z jedoucího nákladního vozu. Jeho řidič popsal, že nejdřív ucítil vibrace a pak ve zpětném zrcátku uviděl kutálející se kolo. To se poté, co srazilo stařenku, valilo dál, až se nakonec zastavilo mezi dvěma autobusy.

Příčina nehody zatím není jasná.

Reklama

Výběr článků

Načítám