Hlavní obsah

Šílený mutant děsí a pronásleduje lidi v parku

Magione

Blíží se Halloween a internet se plní všelijakými strašidelnými vtípky. O jeden takový se postarala partička nadšenců, která si z lidí střílí už docela pravidelně. Tentokrát nastražila do parku zohaveného mutanta, který pronásleduje a straší kolemjdoucí lidi.

BEZ KOMENTÁŘE: Šílený mutant děsí a pronásleduje lidi v parku

 
Článek

Strašidelný vtípek vymyslel tým z italského Magione v provincii Perugia, který měl vyděsit lidi před blížícím se svátkem Halloween. Tato partička natáčí podobné strašidelné pranky pravidelně a má na internetu obrovské množství fanoušků.

Znetvořený mutant se žlutými zuby a dlouhým pláštěm se zničehonic vynořil uprostřed parku a začal honit se sekerou nic netušící kolemjdoucí. Aby vypadal ještě věrohodněji, byl vyzbrojen také mnoha zbraněmi. Nejčastěji to byly vidlice, luk se šípem či sekera. Aby měla scéna ještě větší grády, občas muž vystřelil šíp či rozsekl sekerou několik předem naaranžovaných figurín.

„V posledních několika měsících jsem zasypáván tunou e-mailů a telefonátů z výrobních společností v Hollywoodu. Rády by se mnou a mým týmem natočily film,“ nadšeně prozrazuje autor videí.

Ten momentálně pracuje na scénáři k prvnímu celovečernímu filmu, který chce dokončit příští rok. Má být děsivý, ale zároveň zábavný.

Reklama

Výběr článků

Načítám