Hlavní obsah

Autobusák přiskřípl zloději ruku do dveří a zmlátil ho, až se rozbrečel

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Concepcion

Zloděj, který se pokusil ukrást ženě kabelku v autobuse v chilském Concepcionu, na svůj čin asi hned tak nezapomene. Duchapřítomný řidič mu totiž přiskřípl ruku do dveří a zmlátil ho baseballovou pálkou tak, že se kriminálník na místě rozbrečel, informoval server Daily News.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič autobusu tvrdě zatočil se zlodějemVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Dvaadvacetiletý zloděj Pablo Ignacio Riquelme Curiqueo čekal 9. října spolu se svým komplicem a dalšími cestujícími na autobus. Do vozu nastoupil jako poslední, společník zůstal venku.

Pachatel se zastavil hned u dveří a pokusil se ukrást kabelku pasažérce sedící na jednom z předních sedadel. Když se mu to nepovedlo, začal předstírat, že šlo o legraci. Řidič však bleskurychle zareagoval, zavřel dveře a rozjel se. Zlodějovi přitom ruka uvízla v zavřených dveřích.

Šofér pak vytáhl baseballovou pálku a začal během jízdy mlátit lupiče hlava nehlava. Curiqueo se po chvíli rozbrečel jako malé dítě. A důvod k radosti neměl ani poté, co autobusák zastavil a pustil ho ven. Tam už na něj totiž čekala policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám