Hlavní obsah

V bazénku na zahradě se uvelebil překvapivý návštěvník

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dětském bazénku na zahradě rodiny Miyamotových z předměstí Los Angeles normálně řádí jejich tříletá trojčata, minulý týden se v něm ale objevil hodně nečekaný návštěvník. V horkém dni se tam totiž přišel zchladit medvěd.

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd se přišel vykoupat do dětského bazénku na zahradě

 
Článek

„Velký medvěd, velký medvěd,“ křičela podle serveru NBC 4 trojčata. Jejich otec Toshi Miyamoto si myslel, že jen vzpomínají na nedávný výlet do resortu Big Bear Mountain. Při pohledu z okna ale pochopil, že se mýlí.

Na zahradě byl totiž opravdu medvěd a zrovna si užíval koupel v dětském bazénku. Není se čemu divit, v horkém dni, kdy se teplota vyšplhala přes 30 stupňů Celsia, mu malé zchlazení určitě přišlo vhod.

Rodina ho pozorovala z bezpečí domova a stihla pořídit i pár záběrů. Medvěd nejevil zájem o nic jiného než o bazén, a jakmile se dostatečně ochladil, přelezl plot a vydal se pryč.

Podle NBC 4 žije v Kalifornii asi 25 až 30 tisíc medvědů černých, jejich občasný výskyt poblíž lidských domovů proto není až tak překvapivý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám