Hlavní obsah

Frustrovaný muž sepsal manželčiny výmluvy, proč nemít sex. Ona je zveřejnila

– Manchester

Sexuální frustrace v šestadvaceti – na vrcholu sexuálních sil – vede člověka k různým bláznivým činům. Jednoho ženatého muže tohoto věku to dokonce donutilo vytvořit excelovou tabulku. Do ní sepsal všechny manželčiny výmluvy, které použila k tomu, aby se vyhnula sexu. Žena však jeho seznam vyvěsila na sociální síti Reddit.

Foto: Profimedia.cz

Nedostatek sexu vyústil v poměrně kuriózní situaci. Ilustrační foto

Článek

Muž prý sepisoval výmluvy celý měsíc, pak seznam poslal manželce e-mailem. Tu to tak naštvalo, že se rozhodla pomstít. Vyvěsila tabulku na internetu k pobavení celého světa.

Jsem vyčerpaná. Potřebuji sprchu (ale nesprchovala se). Snažím se dodívat na film (ale usnula po patnácti minutách). Necítím se dobře. Jsem příliš opilá a příliš přejedená. Jsi příliš opilý. Cítím se divně. Jen krátký výčet předlouhého seznamu. Pár je spolu pět let, z toho poslední dva roky jsou manželé. Ačkoliv nemají děti, před pěti měsíci si koupili dům.

Intimního kontaktu měli málo

„Naše životy jsou šíleně zaneprázdněné. Celé jaro jsme strávili opravami nového domu. V práci jsem dostala téměř dvojnásobek obvyklé pracovní nálože, protože mnoho kolegů odešlo na nemocenskou. Přibrala jsem v zimě a snažila jsem si v posilovně nakopat zadek, abych to zase shodila. Včera ráno v taxíku na cestě z letiště jsem od manžela dostala na pracovní e-mail dopis. Nikdy nic takového neudělal, vždycky všechno probíráme osobně. Otevřela jsem to a je to sarkastický útok, v němž mi říká, že jsem mu deset dní, co jsem byla pracovně pryč, vůbec nechyběla. Připojil tabulku, v ní jsou mé výmluvy, proč nemít sex,“ píše žena rozhořčeně.

Z tabulky mimo jiné vyplývá, že se dvojice v období od 1. června do 16. července milovala třikrát. To je frekvence pro páry výrazně vyššího věku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám