Hlavní obsah

Neukáznění řidiči dostali lekci, na kterou jen tak nezapomenou

Novinky, zkr
Brazílie

Po celém světě platí, že parkovací místa pro invalidy jsou vyhrazena výhradně pro postižené spoluobčany. A po celém světě se najde spousta řidičů, kteří to nerespektují a klidně zaparkují svůj vůz právě na takto vyhrazeném stání. Profesionální vtipálci z Brazílie se proto rozhodli, že jim dají za vyučenou, uvedl server listu The Daily Mirror.

Parkování na místech pro invalidy se řidičům vymstilo

 
Článek

Humoristé vystupující pod hlavičkou Canal Boom mají za sebou už řadu vtípků.

Dějištěm akce se stalo parkoviště u nákupního centra. Maskovaný muž tam na auta, která stála na místech pro invalidy, nastříkal sprejem známý znak, který používají postižení. Když se řidiči ke svým vozidlům vrátili, nestačili se divit.

Zatímco většina mužů sprostě nadávala, jedna z řidiček se slzami na krajíčku zavolala svému otci. Nikdo z nich totiž neměl tušení, že barva je omyvatelná vodou. Každopádně příště si snad parkování na místech pro invalidy rozmyslí.

Dívka z hororu

Stejný tým vtipálků na sebe upozornil také začátkem května. Tehdy napálili nic netušící kolemjdoucí, kteří v noci procházeli liduprázdnou ulicí kolem osamělé plačící dívky v noční košili. Když jí chtěli pomoct, čekalo na ně hrůzostrašné překvapení.

BEZ KOMENTÁŘE: Plačící dívka v noční košili nahnala kolemjdoucím hrůzu

Reklama

Výběr článků

Načítám