Hlavní obsah

Přišli se zbraní, odešli s ostudou a bez bundy

Novinky, jky

Někdy se přepadení vydaří, jindy se nevydaří, a někdy se opravdu vůbec nevydaří. Pro dvojici lupičů, kteří se snažili přepadnout obchůdek na jihu Londýna, platí třetí možnost. Se zbraní v ruce se snažili získat prodavačovu tržbu, ale asi po 20 sekundách nakonec utekli bez toho, že si nelegálně přilepšili. A jeden z nich dokonce i bez vlastní bundy.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj přišel při loupení o bundu

 
Článek

Záběry z bezpečnostní kamery ze čtvrti Wandsworth na jihu Londýna ukazují dramatické chvíle přepadení, kterému se však odvážný majitel obchodu dokázal ubránit. Dva muži v kapucích vrazili do obchodu a jeden z nich se zbraní v ruce důrazně žádal po prodavači hotovost. Ten se však nedal a začal se s ním o zbraň přetahovat.

Poté vstoupil na scénu druhý lupič, který se začal s prodavačem také přetahovat – jenže neúspěšně. Zloděj se zbraní pochopil, že je všechno špatně, a rychle utekl z obchodu pryč, přičemž svého komplice nechal na místě. Ten se s prodavačem ještě chvíli přetahoval a nakonec utekl také, ovšem bez své bundy.

Prodavač si prý nejdříve myslel, že jde o nějaký vtip, a snažil se pouze o to, aby mu zbraň nemířila na obličej. Teprve poté se začal přetahovat s lupiči, přičemž se ho ten druhý pokusil udeřit. Lupiči začali utíkat také proto, že se v obchodě objevil prodavačův bratr a začal volat o pomoc.

Policie informovala o tom, že ve vedlejším obchodu došlo k podobnému incidentu jen o 15 minut dříve.

Reklama

Výběr článků

Načítám