Hlavní obsah

Dívka věří, že byla v minulém životě vílou. Nechala si udělat elfí uši

Novinky, fis

Trilogii Pán prstenů fandí kdekdo, ale nenajdete mnoho takových nadšenců, kteří by se v populární elfy chtěli proměnit i ve skutečném životě. Třiadvacetiletá kanadská modelka je ale jiná. Navíc je přesvědčená o tom, že byla v minulém životě vílou. A tak si nechala chirurgicky prodloužit uši.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka s elfíma ušima věří, že dřív byla vílou

 
Článek

Melynda Moonová žijící v kanadském Ontariu se chtěla tolik přiblížit pohádkovému světu, který vytvořil J. R. R. Tolkien, že si své normální lidské uši nechala přeoperovat na elfí. Mladá Kanaďanka za chirurgický zákrok zaplatila podle britského deníku Daily Mail 250 liber, v přepočtu více než 8000 korun.

Fakt, že se Moonová vzhlédla v trilogii Pán prstenů, nebyl jediným důvodem k tomu, aby změnila svoji vizáž. Modelka totiž věří, že se v minulém životě narodila jako víla. Díky špičatým uším se tedy alespoň trošičku přiblížila mýtickým stvořením, na kterých obdivuje jejich nevinnost a svobodnou duši.

Elfí vzhled dohání Moonová dlouhými a často zvlněnými vlasy i speciálním oblečením, v němž si připadá elegantní. Takto ráda vyráží do přírody, s níž se odjakživa cítí silně spjatá. Stejně hluboký je také její vztah k nadpřirozenu.

Foto: Profimedia.cz

Toto oblečení považuje Melynda za krásné a elegantní.

Moonová si už delší dobu pohrávala s představou, jaké by to bylo stát se něčím jiným než člověkem. Dnes už jí prý chybí jen lesk a křídla. Minimálně pro děti svých přátel je pravou elfkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám