Hlavní obsah

Falešný zpěv ženy donutil piloty k nouzovému přistání

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní důvod k přistání měl let společnosti American Airlines z Los Angeles do New Yorku. Piloti museli neplánovaně přistát na letišti v Kansas City kvůli ženě, která si hlasitě prozpěvovala písně zpěvačky Whitney Houston a nehodlala s tím přestat. Podle ostatních cestujících navíc zpívala úplně falešně. Informoval o tom server ABC News.

BEZ KOMENTÁŘE: Když ženu vyváděli ven z letadla, stále si falešně zpívala

 
Článek

Žena, jejíž identita nebyla zveřejněna, podle výpovědí svědků zpívala písně asi hodinu. Neuposlechla pokyny posádky a poté ani leteckého maršála a nepřestávala zpívat. Piloty to donutilo k nouzovému přistání, po kterém následovalo vyvedení ženy ven z letadla.

Jednomu z cestujících se podařilo na svůj mobilní telefon natočit moment, kdy byla žena eskortována ven. I když byla v poutech, stále zpívala, tentokrát hit „I Will Always Love You“ z filmu Osobní strážce.

Po vyvedení z letadla byla žena vyslechnuta, aerolinky jí už ale nedovolily pokračovat v letu. Poté, co se uklidnila, byla propuštěna a letiště opustila taxíkem.

„Žena narušovala let a z letadla byla vyvedena, protože neuposlechla posádku. Na palubě byl letecký maršál, který ženu zadržel a vyvedl z letadla,“ řekl mluvčí aerolinek Joe McBride a dodal, že po neplánovaném přistání pokračovalo letadlo do New Yorku, kde přistálo s méně než hodinovým zpožděním.

Reklama

Výběr článků

Načítám