Hlavní obsah

Kotě se poprvé setkalo se sněhem. Místo bílé peřiny roztávají diváci

Novinky, jky

Mnozí majitelé čtyřnohých mazlíčků to zažili. Zatímco některé kočky tvrdošíjně odmítají do sněhu vstoupit, jiné si pobyt v bílé peřině užívají. Angličan Jef Charles dorazil koncem minulého týdne z práce dříve a rozhodl se pustit svého kocoura Fletchera poprvé do sněhu. A jeho první setkání se sněhem natočil.

BEZ KOMENTÁŘE: Kočka se poprvé setkala se sněhem

 
Článek

Velká část Anglie byla v uplynulých dnech přikryta bílým kobercem podobně jako většina kontinentální Evropy. Mnoho škol a pracovišť muselo být uzavřeno, protože se do nich lidé neměli vzhledem ke kolapsu dopravy jak dostat. Na některých místech pak pustili své zaměstnance dříve domů. Právě to se přihodilo Jefu Charlesovi, který čerstvě nabytý čas zúročil natočením kouzelného videa.

"Rozhodl jsem se mu otevřít dveře ven. Nijak jsem ho nenutil, jen prostě dostal tu možnost. Zamiloval si to a brzy začal trávit ve sněhu dlouhé chvíle společně se svým bratrem. Teď už se chodí často jen příležitostně ohřát dovnitř a jinak tráví ve sněhu klidně i celý den," uvedl Brit žijící v hrabství Hampshire, jehož video za několik dní vidělo hodně přes milión lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám