Hlavní obsah

Na hřbitově se v pařezu zjevil Ježíš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Belfast

Irové z Belfastu se chlubí velikou raritou. Na městském hřbitově se prý na kmenu poraženého stromu zjevil Ježíš. Tvrdí to místní, kteří video pořízené na místě umístili na internet. Informuje o tom server U TV.

BEZ KOMENTÁŘE: V Belfastu se zjevil Ježíš na kmenu poraženého stromu

 
Článek

Obrázek nápadně připomínající tvář Ježíše Krista objevili místní na kmenu stromu, který zaměstnanci hřbitova pokáceli minulý týden. Protože „zjevení“ budilo velkou pozornost návštěvníků hřbitova, rozhodl se místní starousedlík Sean Osborne natočit pařez na video a pochlubit se celému světu.

“Jde opravdu o velkou kuriozitu. Když se na pařez díváte, cítíte, jak vám vstávají chlupy na zádech. Abyste si to skutečně zažili, musíte to vidět na vlastní oči,“ řekl Osborne serveru UTV.

Poražený strom stál u hrobu zesnulé malé dívenky Rebbecy Stevenové, která byla pohřbena v srpnu roku 1916. Mluvčí belfastské městské rady potvrdila serveru, že obrázek Ježíše byl odhalen po generální údržbě stromů na místním hřbitově. “Lidé se pak začali ozývat, že na pařezu je podobizna Ježíše Krista,“ dodala Stevenová.

Nikdo z místních si teď prý nedokáže vysvětlit, jak se podobizna na strom dostala. “Jestli to někdo namaloval, pak odvedl opravdu dobrou práci, navíc v naprosté tichosti. Vážně nevím, o co přesně jde, ale bude zajímavé pozorovat, jaký úspěch bude mít podobizna u veřejnosti. Dal jsem video na internet, aby si lidé vytvořili vlastní názor,“ dodal Osborne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám