Hlavní obsah

Egypťan hledal na internetu filmy pro dospělé, našel jich 11 se svou manželkou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Káhira

Egypťan, označený médii pouze jako Ramadán, prezentoval světu příběh, kterému se skoro nechce věřit. Tvrdí, že se v internetové kavárně rozhodl čistě ze zvědavosti poprvé v životě podívat na pornografický snímek a o několik momentů později zjistil, že hlavní hrdinkou je jeho manželka. Informoval o tom britský deník Metro.

Foto: Profimedia.cz

Zvídavost se ženatému Egypťanovi značně nevyplatila. Ilustrační foto

Článek

Když se Ramadán probral z šoku, velmi rychle zjistil, že jeho choť účinkovala celkem v 11 snímcích pro dospělé. Neváhal a spěchal domů, aby manželku se svým zjištěním konfrontoval. Ta nejdříve reagovala rozčileně a s nadávkami popřela veškerá jeho obvinění. Když jí však později videa ukázal, přiznala se.

Žena filmy natočila se svým přítelem, se kterým chodila před svatbou s Ramadánem. Obratem pak svému stávajícímu partnerovi řekla, že ačkoliv s ním žila 16 let a má s ním čtyři děti, tak ho prý nikdy nemilovala.

"Našel jsem 11 filmů, které mou ženu ukazují v opravdu odhalených záběrech společně s jejím milencem. Musím dodat, že je to poprvé, co jsem takové filmy sledoval a bylo to opravdu jen ze zvědavosti," uvedl Ramadán egyptským médiím.

Poté, co manžel přišel své choti na velké tajemství, přiznala se prý k tomu, že stále miluje svého tehdejšího přítele. Dodala prý, že je stejně starý jako ona, zatímco její manžel je starý muž. Zhrzený Ramadán neuvedl, zda se plánuje se svou ženou rozvést.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám