Hlavní obsah

Největším psem světa je doga George

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuscon

Obří George, tak zní jméno největšího psa planety. Přes sto kilo vážící doga je oficiálně zapsána v Guinnessově knize rekordů a její majitel dokonce sepsal knihu Obří George, život s největším psem světa. Když se postaví na zadní, je George dlouhý přes dva metry.

BEZ KOMENTÁŘE: Podívejte se na největšího psa na světě

 
Článek

Majitel Dave Nasser tvrdí, že jeho mazlíček nejraději spí na velké matraci, prohání pošťáky a jí své oblíbené kuře s rýží. Jídla ostatně spořádá dost, kromě kuřete si rád pochutná i na jogurtu, těstovinách a samozřejmě všech druzích masa. Týdně to vydá na 50 kilogramů potravy.

Díky svému ohromnému tělu je George psí hvězdou všude, kam se svým majitelem zavítá. Téměř každý, koho potkají na procházce, se s ním chce vyfotit. Jeho sláva došla až tak daleko, že Nasser jednoho dne dostal pozvánku do slavné americké show Oprah Winfreyové.

V tu chvíli musel řešit poměrně delikátní záležitost, a to, jak psa takovýchto rozměrů dostat do letadla. Po několika telefonátech se rozhodl pro American Airlines a dohodl se s nimi, že může vzít George na palubu, a to dokonce do první třídy, kde největší pes světa zabral tři sedadla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám