Hlavní obsah

Studenti natočili sexy reklamu, má zviditelnit brněnskou školu

Novinky, Zuzana Křesťanová
Brno

Netradiční způsob, jak přilákat nové uchazeče o studium, zvolili studenti a studentky Lesnické a dřevařské fakulty (LDF) Mendelovy univerzity v Brně. Natočili totiž velmi odvážnou reklamu s obnaženými svalovci a polonahými dívkami. Dosud nepříliš známá fakulta se tak dokonale zviditelnila, informovali o ní i na Slovensku.

LDF (Lehce dráždivá fakulta)

 
Článek

Tvůrci zhruba dvouapůlminutového videa s názvem LDF (Lehce dráždivá fakulta) se rozhodli vsadit na sexy těla. Obory, jako jsou lesnictví, dřevařství, arboristika nebo hospodaření s přírodními zdroji tropických a subtropických oblastí, představují do půl těla svlečení mladíci s motorovými pilami a dívky v bikinách nebo v kostýmu zajíčka.

Nejsme hnojárna

Studenti už záznam umístili na své webové stránky. Cílem bylo, aby si potenciální zájemci o studium udělali o škole obrázek nejen z propagačních letáků, ale i z informací přímo od současných studentů.

LDF

„Chceme, aby se o nás a o naší fakultě vědělo. Dostat ji do povědomí lidí, kteří nemají ani tušení, že Lesnická a dřevařská fakulta Mendelovy univerzity v Brně už dávno není nějaká zemědělka, hnojárna a kdo ví co ještě.“

Chybička se vloudila

Klipu rozhodně nelze upřít originalita a pozornost už určitě přilákal a ještě přiláká. Ale drobounká chybička se přeci jen vloudila. Protagonistka, představující obor Nábytek, která se smyslně vlní na židli, má totiž na síťovaných punčocháčích na svém pozadí díru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám