Hlavní obsah

Rudá Vendula ze zastupitelstva pózuje na odvážných aktech jako domina

Zastupitelka Jindřichova Hradce Vendula Kroupová (KSČM) vzbudila rozruch odvážnými fotografiemi, které publikovala na svém facebookovém profilu. Pózuje na nich oděná do potrhaných punčoch, zahaluje se pouze do prostěradla, případně se nechává fotografovat zcela nahá.

Článek

Kroupová odhalené snímky se svou politickou aktivitou nespojuje. „Žádný problém s těmi fotografiemi nemám,“ řekla Novinkám na dotaz, jak reagují její kolegové v zastupitelstvu a ve straně. „Je to záležitost osoby Venduly Kroupové, zastupitelka s tím nemá nic společného,“ prohlásila s tím, že fotografie uveřejnila na svém soukromém profilu a je to její soukromá věc.

Facebookové fotoalbum obsahuje 67 snímků pořízených v přírodě v okolí Jindřichova Hradce a je přístupné komukoliv. Kroupová na nich vystupuje nejdříve jako ďábelská femme fatale, která se postupně vysvléká z kancelářského kostýmku a skončí jen v potrhaných punčochách.

Další série ukazuje mladou političku jako cudnou lesní vílu halící se jen do prostěradla. Několik fotografií zachycuje Kroupovou jako dominu s bičíkem stojící na poli na terénní čtyřkolce doprovázená psem.

Snímky pořídil fotograf Josef Böhm.

Starosta má pochopení

Veřejnost i politici jsou nyní rozděleni. Některým se fotografie líbí, jiní zase podobné chování neschvalují. Zastání našla politička například u jindřichohradeckého starosty Stanislava Mrvky (za ČSSD).

„Jsem velmi tolerantní člověk. Z uměleckého pohledu jsou její fotografie zajímavé, z hlediska politického a veřejného jde v Jindřichově Hradci o novátorskou myšlenku,“ poznamenal pro Právo Mrvka. Politici KSČM se vyjadřovali zdrženlivě.

Blonďatá pětadvacetiletá studentka vysoké školy Kroupová je nejmladší jindřichohradeckou zastupitelkou. Ve volbách do 29členného zastupitelstva získala 1014 hlasů.  Na svém profilu na serveru fotoparta.cz, kde se registrují modelky, se hodnotí jako středně pokročilá modelka. Uvádí míry 75-50-60 s tím, že focení aktů bere jako hobby, je ale ochotná kvůli němu cestovat po celém světě. "Miluji i sama sebe," připsala Kroupová ke komentářům svého fotoalba.

Není to první případ, kdy mladá politička pustila do světa své odvážné snímky. Na vlně estetiky ženského těla se svezly například zástupkyně Věcí veřejných, které v rámci předvolební kampaně nafotily sexy kalendář.

Na rozdíl od Kroupové, která své fotografie uveřejnila na soukromém profilu na Facebooku, zcela do služeb své politické kariéry propůjčila nedávno své vnady mladá polská politička Katarzyna Lenartová, která natočila striptýzové video, jež mělo nalákat voliče. Její postup se ale v Polsku nesetkal s příznivou odezvou. [celá zpráva]

Anketa

Líbí se vám akty "rudé Venduly"?
Ano
24,4 %
Ne
75,6 %
Celkem hlasovalo 34280 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám