Hlavní obsah

Řidič chtěl umýt vnitřek luxusního mercedesu, vystříkal ho hadicí

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mercedes-Benz CLS 350 CDI je luxusní automobil, který už na první pohled přímo vybízí majitele, aby se o něj starali s láskou. Jak se ale na videu z minulého týdne zdá, někteří lidé na to mají jiný názor. Je to přece jenom auto, proč na něj tedy nepoužít vysokotlakou hadici? Přesně to si zřejmě pomyslel majitel jednoho takového vozu.

Článek

Majitel auta, které bylo podle značky zaregistrováno v Itálii, zajel v Makedonii do myčky. Údajně vyžadoval po zdejších pracovnících, aby na interiér vozu bez milosti použili vysokotlakou hadici. Když to však odmítli, tvrdohlavě převzal mytí vozu do svých rukou.

Pravděpodobně se snažil zbavit nepříjemného zápachu v autě, popřípadě chtěl odklidit nějaké důkazy. Jsou to však pouhé spekulace. Pravdou ale je, že toto video potěší málokterého milovníka aut.

Majitel by příště měl použít spíš parní čističku, jak uvedlo několik internetových serverů zaměřených na svět automobilů.

Reklama

Výběr článků

Načítám