Hlavní obsah

Nahá Češka se procházela centrem Bratislavy

Právo, Novinky, Ivan Vilček (Bratislava), Jakub Kynčl
Bratislava

Obyvatelé Bratislavy i turisté měli v sobotu nevšední zážitek. V centru města se na nábřeží Dunaje procházela nahá žena, která mluvila česky. Jak informoval zpravodajský server televize Joj noviny.sk, ženu odvedla policie a udělila jí pokutu ve výši 20 eur (asi 450 Kč). Většina místních se domnívá, že točila dobře placený film pro dospělé a pohádkou o sázce s kamarády jen maskovala pravou činnost.

Článek

Žena se procházela mezi lidmi s úsměvem na tváři a vůbec se nestyděla. Naopak, užívala si pohledy mužů. Kolemjdoucí si ji fotografovali a natáčeli na mobilní telefony. Někteří turisté tak budou mít z návštěvy Bratislavy pikantní fotografie.

Lidé se poměrně oprávněně domnívali, že na nábřeží se natáčí pornografický film, protože dívku doprovázeli anglicky mluvící muži s profesionální kamerou. Nakonec zasáhla městská policie, která ženu odvedla a udělila již zmíněnou pokutu.

Žena připustila, že nahá se procházela na veřejnosti opakovaně, ale pokutu prý platila poprvé. Tvrdila, že se jednalo o sázku s kamarády, což se však už vzhledem k opakovanému charakteru její činnosti jeví jako velmi chatrný příběh.

Reklama

Výběr článků

Načítám