Hlavní obsah

Manželka po roce zjistila, že její muž je ve skutečnosti žena

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rourkela

Kolikrát nevíte, s kým vlastně žijete. Své by o tom mohla říci šestadvacetiletá Indka Minati Khatuová žijící v půlmiliónovém městě Rourkela. Ta po roce soužití s partnerem zjistila, že není ve skutečnosti muž, ale žena.

Foto: Profimedia.cz

Svatba a celý vztah se pro indickou ženu změnila v jedno zklamání. Ilustrační foto

Článek

Celá rodina Minati Khatuaové nechtěla věřit svým uším, když jim jejich příbuzná oznámila, že vztah s 28letým Sitakantem Routrayem byl jeden velký omyl. On totiž nebyl on, ale ona.

"Zapůsobil na každého v mé rodině a všichni nadšeně souhlasili s naším sňatkem," uvedla zhrzená žena.

Jak je v Indii zvykem, Sitakant obdržel od rodiny věno, které čítalo mimo jiné automobil Indica, zlaté ozdoby a v přepočtu více než 10 tisíc korun v hotovosti.

Vrazila do koupelny

Minati však začala mít krátce po svatbě podezření, že něco není v pořádku. Sitakant se totiž vyhýbal fyzickému kontaktu a oháněl se svým silným náboženským přesvědčením.

"Kolikrát jsem se opravdu snažila zjistit, co za tím stojí, ale bez úspěchu. Pak už jsem začala přemýšlet, jestli je opravdu muž. Jeden den se mi pak povedlo vrazit do koupelny ve chvíli, kdy se sprchoval. A mé nejhorší obavy se naplnily. Můj partner byl ve skutečnosti žena," uvedla Minati pro deník Calcutta Telegraph.

Vyšetřovatel Jyotirmaya Hota potvrdil, že se tamější policie případem zabývá a šetří ho jako podezření z podvodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám