Hlavní obsah

Paris Hiltonová přišla k veřejně prospěšným pracím na vysokých podpatcích

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Hotelová dědička a nekorunovaná královna všech "barbie" Paris Hiltonová se nezapře ani při vykonávání veřejně prospěšných prací. Dvě stovky hodin, které musí po srpnovém výroku soudu odsloužit, totiž evidentně hodlá absolvovat ve vysokých podpatcích a slunečních brýlích.

Článek

Oblečená do obyčejného žlutého trika a tmavých kalhot by se možná zdála být na první pohled běžnou členkou týmu lidí vykonávajících veřejně prospěšné práce.

Při bedlivém pohledu byste však rozdíl našli. Deseticentimetrové jehly totiž Hiltonová neodložila ani při čištění špinavých a zmalovaných zdí. Vedoucí týmu ji sice dopředu varoval, ať očekává, že se zašpiní, to však volbu jejích bot nezměnilo.

Jak američtí novináři jízlivě poznamenali, jediným "módním doplňkem", který jí při veřejných pracích chyběl, byla její čivava Tinkerbell.

Hiltonová se do práce musí hlásit vždy v sedm hodin ráno.

Hiltonová musí podle verdiktu soudu odpracovat 200 hodin veřejně prospěšných prací. Odsouzena k nim byla za držení drog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám