Hlavní obsah

Anna Polívková poprvé na módním mole, předváděla se zlomenou rukou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Anna Polívková, dcera Bolka Polívky, se poprvé ukázala na módní show a rovnou se zlomenou rukou. Den před svou premiérou v roli modelky upadla před představením v divadle.

Článek

"Ve středu jsem před představením zakopla a upadla. Místo na jeviště se jelo do nemocnice," prozradila Anna Polívková, která uvažovala, zda neodvolat i módní přehlídku, která ji následující den čekala.

Nakonec ji organizátoři přesvědčili, a tak se Polívková poprvé předvedla na mole.

V roli modelky se ukázaly i další hvězdy, pro které bylo předvádění premiérou, například zpěvačka Dasha nebo herečka Míša Maurerová.

Předváděly také herečka Andrea Kerestešová a moderátorka Štěpánka Duchková nebo Klára Doležalová. Ta závěrečný model předvedla dokonce společně se svojí dcerou Natálkou.

"Ta je pro mě největším překvapením. Dříve byla spíše hrozně stydlivá a nyní se sama nabídla, že se mnou půjde jako modelka,“ svěřila se krátce před přehlídkou Doležalová.

Módní přehlídku katalogové konfekce si nenechala ujít ani zpěvačka Bára Basiková, která má po červencovém zranění na ostrově Kos nohu stále v sádře.  Protože se s následky potýká už tři měsíce, rozhodla se hotel v Řecku dokonce žalovat. Upadla tam na schodech, kde byla rozlitá voda. Basiková už má nohu dvakrát operovanou, nedávno ji z kotníku vyndali lékaři šroub a vypadá to na doživotní následky.

Reklama

Výběr článků

Načítám