Hlavní obsah

Papoušek prozradil dívce drsným způsobem přítelovu nevěru

Novinky, Jakub Kynčl
Oldham

Britka Rachel Harrisonová (25) se vzpamatovává z nepříjemného rozchodu se svým ex-přítelem Andym Thompsonem (26), který odhalil její papoušek. Aféra začala, když začal papoušek Harvey skřehotat: "Ó, Claire, ó, Claire!" V tu chvíli jeho majitelce došlo, že něco není v pořádku.

Článek

Andy Thomson si udělal ze společné domácnosti s Rachel Harrisonovou zároveň i milenecké doupě, kam si vodil svou kolegyni a milenku Claire. Neostýchal se a papouška nechal sledovat choulostivé momenty. Neuvědomil si však, že by se mu to nemuselo vyplatit.

Po určité době začal šestiletý Harvey skřehotat: "Ó, Claire, Ó, Claire. Miluji tě, Claire." Zvláštní, avšak ještě stále ne usvědčující.

Tvrdil, že to má z televize

"V Andyho práci byla nějaká dívka jménem Claire. Začala jsem něco tušit, protože papoušci vše pouze opakují. Andy mi tvrdil, že to musel pochytit asi z televize, ale neznělo to příliš přesvědčivě," uvedla Rachel.

Když později Rachel zavolala svému partnerovi na pevnou linku do kanceláře, dozvěděla se, že je s kolegyní Claire na obědě. Nedalo jí to a vyrazila domů na obhlídku. Právě když přijížděla k domu, vyšel z něj Andy i s Claire, která ho právě políbila.

Papoušek skončil podobně jako přítel

"Museli si užívat na sedačce přímo před Harveym. Andy by se bál vzít ji nahoru do naší ložnice, protože věděl, že stelu naši postel hodně specifickým způsobem. Harvey mi řekl vše, co jsem potřebovala vědět. Andy se nakonec přiznal, když jsem mu řekla, že jsem je viděla společně. Aférka trvala už půl roku," uvedla Harrisonová

Rachel okamžitě sbalila svému příteli kufry a vyhodila ho. Špatně ovšem skončil i papoušek, který neustále skřehotal jméno, které nechtěla Rachel ani slyšet. Zhrzená žena se ho rozhodla dát ke známým, jen aby dokola neslyšela: "Claire! Claire! Ó, Claire!"

Reklama

Výběr článků

Načítám