Hlavní obsah

Exhibicionista se vloudil už do stovky televizních přenosů. A ve stejném svetru

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Proslavit svou tvář před milióny lidí lze mnoha způsoby, jedním z těch nejkurióznějších a zároveň i nejsnadnějších je přimotat se před televizní kamery zrovna ve chvíli, kdy reportérka komentuje aktuální dění. Takových výstupů má za sebou 42letý Paul Yarrow z Londýna už více než sto. A téměř vždy ve stejném svetru.

Článek

Yarrow se za zády reportérů a reportérek prochází pravidelně. Někdy se dívá do kamery přímo, občas dělá, že telefonuje nebo si čte noviny, případně přijede s apartní taškou na kolečkách.

Podsaditý Yarrow s prořídlými vlasy na hlavě se ukazuje téměř výhradně v jednom a tom samém oblečení, přičemž jeho vizitkou je především béžový svetr.

Televizní stanici však oblíbenou nemá, objevil se v reportážích či přímých přenosech  mimo jiné již na BBC1, ITV, Channel 4, Sky News. Pronikl dokonce i na arabský kanál Al Džazíra.

Stále stejné tváře a svetru v pozadí reportérů si všimli i televizní pracovníci, proto už několik televizí odvysílalo i speciální sestřihy Yarrowových vstupů před kameru.

Reklama

Výběr článků

Načítám