Hlavní obsah

Záchranka na křtu Sámera Issy: sestra jeho milenky zkolabovala

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Na křtu Sámera Issy (24) zasahovala záchranná služba. Tu přivolal sám zpěvák. Podnapilá sestra jeho milenky, houslistky Pavly Dubné, zkolabovala a potřebovala pomoc lékařů.

Článek

"Hodně pila a asi to na ni bylo moc. Zkolabovala a tak jsem radši přivolal záchranku. Měl jsem o ni vážně strach," řekl Novinkám Sámer Issa, který slavnostně pokřtil DVD Zlatá noc se záznamem svého vánočního koncertu. "Dopadlo to dobře a je v pohodě doma," dodal Issa v pozdních nočních hodinách.

Sámera na křest přišla podpořit celá rodina - bratr Marwan se synem i maminka. Ta ale opustila k.u. bar mezi prvními. Jela domů hlídat syna Sámerovi nejlepší kamarádky, exotické modelky Ndeshi Panda Nangolo Sebastiana. "Já dneska pařím a mám super hlídání," prozradila Ndeshi.

Sámer zcela mimořádně neměl na křtu žádnou ze svých současných přítelkyň ani milenek. "Exmilenky tu nějaké jsou, ale to je vše. S Pavlou už jsme spíš kamarádi. Nikoho teď nemám a vážný vztah nehledám. Ještě si chci minimálně pět let užívat a pak budu přemýšlet o rodině," prozradil Sámer.

Vánoční DVD pokřtili majitel internetové televize Roman Anton a zpěvačka Martina Balogová, která se Sámerem na křtu také zazpívala. Martina prozradila, že po krátkém pobytu v Praze se odstěhovala s rodinou zpátky do Ústí nad Labem. "Kvůli kariéře jsem chtěla být v Praze. Už jsme ale zpátky v Ústí. Syn hodně plakal a nemohl si v Praze zvyknout," prozradila Balogová důvod stěhování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám