Hlavní obsah

Iveta Bartošová sundala snubní prsten: rozvod je definitivní, přiznala

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Iveta Bartošová je definitivně rozhodnutá podat žádost o rozvod s Jiřím Pomejem. Dokonce už sundala snubní i zásnubní prsten. "Jsem beran. Když se rozhodnu, neměním to. S Jirkou je definitivní konec," prozradila Novinkám.

Článek

"Ano, prstýnky jsem sundala. Mám je uložené doma. Manželství s Jirkou je minulostí. Neprožívám teď lehké období, ale věřím, že vše bude zase dobré," řekla Novinkám Bartošová.

S Jiřím Pomejem nejsou v kontaktu. "Jen jsem mu jednou napsala ze slušnosti přání k narozeninám. Nepíše mi, nevolá a já také ne. Jen se dozvídám od známých, jaké kraviny kde vykládá. On je prostě pohádkář a velký lhář," říká zpěvačka. 

O rozchodu s manželem přemýšlela dlouho. Důvodem, proč manželství neukončila už před časem, byl její syn Artur. "Čekala jsem, až řekne Artík sám, abych už Jirku poslala pryč. Je to chytrej kluk a viděl, jaké katastrofy kolem mě Jirka dělal," říká Bartošová. 

O rozvodu je přesvědčená, žádost ještě nepodala. "To je jen formalita. Měla jsem teď před Vánoci strašně práce. Natáčela jsem vánoční desku Když ticho zpívá, která teď vyšla. Žádost podám po svátcích. Rozhodnutí neměním, manželství s Jirkou skončilo," říká přesvědčivě.

A skončila i pracovní spolupráce. Pomejeho v roli manažera zpěvačky nahradila Kristýna Peterková - finalistka druhé řady SuperStar a také přítelkyně dvorního skladatele Bartošové Káji Maříka.

Na nový vztah zpěvačka zatím připravená není. "Psychologové říkají, že po rozchodu se člověk vzpamatovává minimálně pět měsíců. Tak mám ještě hodně času. Musím se z toho oklepat, soustředit se na práci a na syna. Vánoce budeme trávit spolu sami. Stromeček i vánoční výzdobu už máme. S Arturem jsme byli sami spoustu let a zase si to spolu užijeme," dodala zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám