Hlavní obsah

Miss World Kuchařová oznámila rozchod s radním Richterem

Novinky, Jakub Kynčl, Gabriela Wolfová
Praha
Aktualizováno

Vypadalo to jako pohodový vztah, kdy si krásná modelka Taťána Kuchařová našla úspěšného a ambiciózního politika Milana Richtera. Po dvou letech však jeden z předních párů české scény ohlásil rozchod. Co stojí za rozchodem, oba tají. Kuchařová však popírá, že by za rozchodem byla časová zaneprázdněnost či nevěra jednoho z partnerů.

Článek

Radní Richter sice Kuchařovou na slavnostní Miss ČR doprovázel, ale zřejmě už jen v přátelském duchu. Rozchod pak pro Novinky potvrdil s tím, že k němu nemá co více říci.

O mnoho více neřekla ani Kuchařová. "Každý rozchod má svůj důvod. Nechci ale naše soukromí ventilovat na veřejnosti, mohu jen dodat, že jsme se rozešli po vzájemné dohodě a nadále zůstáváme přáteli. Není v tom ani jiný cizí muž, nikoho nemám. Jsem sama," uvedla Kuchařová, která pro Novinky zároveň popřela, že by za rozchodem páru mohla být nevěra jednoho z partnerů.

Taťána Kuchařová se stala v roce 2006 Miss České republiky a povedlo se jí vybojovat i prestižní světový titul Miss World. Pražský radní Richter byl první partner, se kterým se Kuchařová oficiálně pohybovala ve společnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám