Hlavní obsah

Parodie na irské tance v britské televizní show ohromila celý svět

Právo, Novinky, Jakub Kynčl, far

Soutěž Britain´s Got Talent objevila skvělé baviče. Dvojice říkající si Stavros Flatley a 61letý tanečník Neil Horan, to byli ti, kteří v tamější populární soutěži talentů pobavili publikum. Ale zatímco přísného porotce Simona Cowella dvojice Stavros Flatley nadchla, tanečník Neil Horan ho nechal zcela chladným a také mu to dal patřičně najevo.

Článek

Otec Demetrios Demetriou a syn Lagi pobavili diváky pořadu Britain´s Got Talent skutečně královsky a skoro nikdo nepochyboval o tom, že se dostanou do finále soutěže. To se ovšem zřejmě nestane.

Jeden z moderátorů pořadu Stephen Mulhern se totiž prořekl v jedné show. "Byli neskutečně vtipní, ale bohužel si nemyslím, že budou mít příležitost předvést se ve finále," uvedl Mulhern.

Když byl pak Mulhern požádán, aby svou větu trochu vyjasnil, tak odpověděl: "Ehm, možná tam budou (ve finále). Ale no tak! Teď se dostanu do takových potíží..", čímž jasně naznačil, že duo Stavros Flatley v sobotu do finále vybráno nebude.

Zajímavé bylo sledovat velmi přísného porotce Simona Cowella, který je známý tím, že bezostyšně řekne svůj názor vystupujícím přímo do očí a nebojí se je ponížit. Od dua Stavros Flatley nic nečekal a byl velmi pesimistický, během vteřin se mu však obličej rozjasnil a on už se jen skvěle bavil.

Když vystoupil postarší tanečník Neil Horan, Cowell se nerozpakoval mu udělit své hlasité NE ještě během jeho vystoupení tak, aby to všichni viděli. Nakonec byl však stejně zbylými porotci přehlasován a Neil Horan postoupil.

Britain´s Got Talent stvořila letos však jednu hlavní celebritu - Susan Boyleovou. Ta přijede do České republiky. Hvězda populární soutěže bude v Praze v červnu nebo červenci natáčet desku s Českým národním symfonickým orchestrem (ČNSO). V metropoli by měla zůstal tři až čtyři dny. Informaci Právu včera potvrdil manažer tělesa Dušan Mihely.

Reklama

Výběr článků

Načítám